Box Deuren & Hekwerk

In 1993 is Jos zelfstandig begonnen met het produceren, automatiseren en plaatsen van (sier)hekwerk. De ‘hobbywerkzaamheden’ werden al snel dusdanig van omvang, wat Jos deed besluiten eenmanszaak Doormaster door te zetten als VOF. Hierbij traden zijn vrouw Jolanda en een andere werknemer in dienst.

Lees meer

Maatwerk
Op het gebied van afsluiten en afrasteren komen wij altijd met een passende oplossing. Maatwerk is daarbij ons vetrekpunt. Maar sommige gevallen volstaat een ‘standaard’ product. Wanneer het om maatwerk gaat, is bij ons alles mogelijk. We combineren afmeting, materiaal en techniek en komen zo tot de oplossing waarvan u dacht dat deze niet mogelijk was; Box Deuren & Hekwerk - Opent mogelijkheden.
Garantie
Bij Box Deuren & Hekwerk staan we voor de hoogste kwaliteit. We maken daarbij gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring en maken enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Onze garantievoorwaarden zijn dan ook uitstekend!
Storingsdienst
Op een storing zit niemand te wachten. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan komen wij snel voor u in actie. Kies voor de service van een Box Deuren & Hekwerk onderhoudscontract en profiteer van de voordelen.
Specialist
Opent mogelijkheden. Wat ons betreft zegt dit alles over Box Deuren & Hekwerk. Wij voorzien zowel de woningbouw als industrie sinds 1993 van een grote diversiteit aan deuren én hekwerk. Altijd met een eigen karakter en van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden we binnen ons aanbod voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Onze mensen


Vacature - Hulpmonteur

Box Deuren & Hekwerk zoekt een hulpmonteur die door wil groeien;
de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Voor onze vestiging in Bergeijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste hulpmonteur. Lees meer