Bedrijfsdeuren

De juiste bedrijfsdeuren kiezen is erg belangrijk omdat dit direct de toegankelijkheid tot je bedrijf bepaald. De juiste bedrijfsdeuren hebben ook invloed op de efficiëntie van je personeel, de veiligheid en het energieverbruik van je pand. Bekijk ons ruime aanbod industriedeuren speciaal gemaakt voor bedrijven.

Sectionaaldeuren

Ideaal voor bedrijven met focus op veiligheid en energie-efficiëntie: verticale sectionaaldeuren besparen ruimte, isoleren goed, zijn duurzaam en optioneel met loopdeur voor extra gebruiksgemak.

Roldeuren voor ruimtebesparing

Roldeuren zijn ruimtebesparend en ideaal voor bedrijven met beperkte ruimte, dankzij hun compacte oprolsysteem. Ze zijn duurzaam en geschikt voor grote openingen, perfect voor magazijnen en garages.

Snelloopdeuren

Snelloopdeuren zijn een keuze voor bedrijven die snelheid en efficiëntie prioriteren, omdat ze de workflow optimaliseren en de productiviteit verhogen. Ze zijn veilig, energiezuinig en ideaal voor het effectief afsluiten van ruimtes.

Parkeergaragedeuren

Sectionale deuren maximaliseren parkeergarageruimte met veiligheidsfuncties, naast openslaande deuren en roldeuren als opties.

Docklevellers en dockshelters

Bedrijven vertrouwen op efficiënte en veilige docklevellers en dock shelters voor laden en lossen, waardoor schade en letsel worden voorkomen, en energieverlies wordt geminimaliseerd.

Brandwerende industriedeuren

Onze brandwerende industriële deuren vertragen branden en beperken schade, waardoor de veiligheid van medewerkers en eigendommen wordt gegarandeerd.

Sectionaaldeuren

Een ideale keuze voor bedrijven die veiligheid en energie-efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan. Deze industrie deuren openen verticaal en blijven parallel aan het plafond hangen, waardoor ze geen extra ruimte in beslag nemen. Ze zijn vaak goed geïsoleerd, wat resulteert in energiebesparingen en temperatuurregeling. Dankzij hun duurzaamheid en weinig onderhoud blijven de sectionaaldeuren lang betrouwbaar. Ook zijn de deuren verkrijgbaar met een loopdeur voor meer gebruiksgemak.

Roldeuren voor ruimtebesparing

Roldeuren bieden bedrijven een uitstekende oplossing voor ruimtebesparing. Ze rollen op in een compacte spoel boven de deuropening en vereisen weinig ruimte. Dit maakt deze bedrijfsdeuren ideaal voor gebouwen met beperkte ruimte. Roldeuren zijn duurzaam en kunnen grote openingen bedekken, wat handig is voor magazijnen en garages.

Snelloopdeuren

Bedrijven die streven naar snelheid en efficiëntie kiezen vaak voor snelloopdeuren. Deze bedrijfsdeuren openen en sluiten razendsnel, wat de workflow optimaliseert en de productiviteit verhoogt. Ze zijn uitgerust met geavanceerde sensoren en veiligheidsmaatregelen om ongevallen te voorkomen. Bovendien minimaliseren snelloopdeuren warmteverlies, wat leidt tot energiezuinigheid. Ideaal als je een bepaalde ruimte goed wil afsluiten zonder efficiëntie te verliezen.

Parkeergaragedeuren

Optimale rendabiliteit, duurzame functies en persoonsveiligheid evenals een extreem zachte deurloop zijn de opvallende kenmerken van de garagedeur voor parkeergarages. In combinatie met het NICE-handzendersysteem heeft u als eigenaar blijvend de mogelijkheid op afstand toegankelijkheid van gebruikers te wijzigen, waardoor het systeem beheersbaar is en blijft. Ook na jaren gebruik.

Docklevellers en dockshelters

Bedrijven die goederen laden en lossen, vertrouwen op docklevellers en dock shelters voor een efficiënt en veilig proces. Onze docklevellers zorgen voor een naadloze overgang tussen vrachtwagens en laadperrons, waardoor schade aan goederen en letsel wordt voorkomen. Dock shelters bieden bescherming tegen weersinvloeden en energieverlies.

Brandwerende industriedeuren

De veiligheid van uw bedrijf en medewerkers is van het grootste belang, vooral als het gaat om brandpreventie. Onze brandwerende industrie deuren zijn ontworpen om branden te vertragen en de verspreiding van rook en vlammen te beperken. Dit geeft iedereen kostbare tijd om te evacueren en minimaliseert schade aan eigendommen. Kies voor brandwerende deuren om de veiligheid en bescherming van uw bedrijf te waarborgen.