Elektrische garagedeuren

Garagedeur elektrisch

Bij Box Deuren en Hekwerk begrijpen we dat een elektrische garagedeur niet zomaar een luxe is, maar een slimme investering in jouw huis en dagelijks leven. Ontdek hier de voordelen van een elektrische garagedeur en waarom dit een verstandige keuze is.

Voordelen automatische garagedeur op een rij

N
Gemakkelijke toegang automatisch of met 1 druk op de knop
N
Verbeterde veiligheid met geavanceerde beveiligingsfuncties.
N
Ontwerpen op maat die zowel in huizen, parkeergarages als bedrijven passen.
N
Duurzaamheid en energie-efficiëntie voor langdurige prestatie en isolatie.

Het gemak van een garagedeur elektrisch

Onze elektrische garagedeuren brengen ultiem gemak binnen handbereik, zowel voor woningen als bedrijven. Geen gedoe meer met handmatig openen en sluiten. Met een afstandsbediening, schakelaar of volledig automatisch, kun je de garagedeur moeiteloos bedienen. Dit geldt voor het snel binnenrijden van de auto in een woonwijk zonder dat je de auto uit hoeft.

Veiligheid elektrische garagedeur

Veiligheid is voor woningen enorm belangrijk. Onze automatische garagedeuren zijn voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties en sensoren die obstakels detecteren. Hierdoor zullen er nooit onveilige situaties ontstaan en blijven ook alle spullen schadevrij.

Stijl en Functionaliteit

Een garagedeur elektrisch openen en sluiten kan met stijl gebeuren. Kies een deur die volledig bij de stijl van het huis past. Zo wordt er een mooi totaalplaatje gecreëerd. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, materialen en afwerkingen om een elektrische garagedeur te creëren die perfect past bij de architectuur van jouw huis.

Veel mogelijkheden

Bekijk nu alle mogelijkheden van onze Hörmann elektrische garagedeur ook wel elektrische garagepoort genoemd. Deze deuren zijn beschikbaar in 5 verschillende soort profilering en nog veel meer verschillende kleuren. Zo is er altijd een profiel en een kleur die perfect passen bij de stijl van het huis. Neem bijvoorbeeld de Planar, CH 703 Matt deluxe antraciet metallic. Een strakke garagedeur met een L profiel die uw garagedeur een chique uitstraling geeft die gemakkelijk te combineren is met antraciete kozijnen.

Een lichte oplossing

Op zoek naar meer natuurlijk licht in de garage? Dan zijn de elektrische garagedeuren met beglazing de perfecte oplossing. Deze garagedeuren met elektrische aandrijving zijn beschikbaar in veel verschillende ral kleuren, zijn veilig en zorgen ook voor veel natuurlijk licht. Dit heeft ook nog is het voordeel dat er veel zon dus warmte binnen kan komen. Dat bespaart weer op de energie kosten.

Duurzaamheid van een elektrische garagedeur

Onze automatische garagedeuren zijn ontworpen om lang mee te gaan, wat essentieel is voor woningen. Ze zijn gebouwd met duurzame materialen en technologieën voor langdurige prestaties, en bieden uitstekende isolatie voor energie-efficiëntie.