Bedrijfs Roldeuren

Bedrijfs roldeur / Industriele roldeur 

Een essentiële en veelzijdige aanwinst voor bedrijven. Ze bieden tal van voordelen die de efficiëntie en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Of het nu gaat om een elektrische roldeur of andere bedrijfs roldeuren.

Elektrische roldeuren 

Bedrijfs roldeuren bieden een kwalitatieve beveiliging voor uw bedrijf. Ze zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen. Bijvoorbeeld staal of aluminium en kunnen worden uitgerust met geavanceerde sloten. Dit zorgt voor bescherming tegen inbraak en ongeoorloofde toegang. Dit is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw bedrijfsmiddelen. Deze roldeuren zijn vaak ook elektrisch te openen en af te sluiten. Ideaal voor bedrijven, fabrieken en andere industrie.

Ruimtebesparing

Onze roldeuren openen verticaal, waardoor er geen ruimte voor of achter de deur nodig is. Dit maximaliseert de bruikbare ruimte in uw bedrijfspand. Erg gunstig in situaties waar ruimte schaars is.

Efficiënte toegang

Elektrische roldeuren bieden moeiteloze toegang tot uw bedrijfsruimte. Met een druk op de knop kunnen ze snel worden geopend of gesloten. Dit versnelt de doorstroming van mensen en goederen. Wat vervolgens een positieve invloed heeft op de productiviteit.

Isolatie en energie-efficiëntie

Roldeuren kunnen goed geïsoleerd worden om de temperatuur in uw bedrijfspand te reguleren. Dit is essentieel voor bedrijven die gevoelige producten opslaan of kantoorruimtes hebben. Goede isolatie door bedrijfs roldeuren kan de energiekosten verlagen en het comfortniveau verbeteren.

Enkel wandig of dubbel wandig

Het verschil tussen enkel- en dubbelwandige roldeuren zit vooral in de isolatie en de stevigheid. Enkelwandige roldeuren bestaan uit één laag materiaal. De deuren bieden over het algemeen een basisniveau van isolatie en beveiliging. Dubbelwandige roldeuren daarentegen hebben twee lagen materiaal met isolatie ertussen. Dit zorgt voor betere isolatie en hogere veiligheid. Deze deuren zijn ook van hoge kwaliteit. Hierdoor worden dubbelwandige roldeuren vaak gebruikt door bedrijven.

Verschillende roldeurprofielen

Er zijn drie verschillende bedrijfs roldeur profielen beschikbaar. Dit zijn Decothermen S, HR120 en HR120 Aero. Zo ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften op het gebied van isolatie, veiligheid en aanzien. Decotherm S biedt een goede isolatie en beveiliging. Dit terwijl HR120 en HR120 Aero extra isolatie en stevigheid bieden. HR120 Aero onderscheidt zich door zijn verbeterde ontwerp. Dit zorgt voor verbeterde luchtdichtheid en isolatie van geluid. Ideaal als het belangrijk is dat het geluid binnen blijft.

Verschillende rolhekpantsers

Rolhekken zijn een populaire keuze voor het beveiligen van bedrijven en fabrieken vanwege hun duurzaamheid en veiligheid. HG-V, HG-S en HG-L zijn verschillende varianten van rolhekprofielen. Elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. HG-V staat bekend om zijn compacte formaat en veelzijdigheid. Erg geschikt voor installatie in beperkte ruimtes. HG-S biedt extra stevigheid en beveiliging. Dit terwijl HG-L een grotere doorzichtbaarheid en een meer open ontwerp biedt. Dit kan ideaal zijn voor commerciële omgevingen waar uiterlijk en transparantie belangrijk zijn.