Dubbelstaafmatten

Dubbelstaafmat hekwerk is een populaire keuze voor omheiningen in diverse toepassingen. Dit type hekwerk wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het omheinen van residentiële tuinen, bedrijfsterreinen of openbare ruimtes. Het biedt een scala aan voordelen die het tot een aantrekkelijke optie maken voor allerlei soorten gebruikers.

Stevigheid en duurzaamheid

Dubbelstaafmat hekken bestaan uit drie ijzeren staven, twee horizontale staven en één verticale staaf. Deze staven worden geproduceerd uit hoogwaardig thermisch verzinkt draad. Dit geeft extra stevigheid aan onze dubbelstaafmatten.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is dubbelstaafs hekwerk enorm duurzaam. Het is bestand tegen de elementen en de tand des tijds. Dit zorgt ervoor dat uw hekwerk lang mee gaat zonder dat het veel onderhoud vereist. Hierdoor is het een betrouwbare en duurzame keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

Veiligheid en beveiliging

Dit type hekwerk biedt een sterke barrière die ongeoorloofde toegang tot uw eigendom voorkomt. Het is ideaal voor het beveiligen van percelen, het beschermen van bedrijfsterreinen en het creëren van een veilige omgeving. Met dubbelstaafmat hekwerk kunt u erop vertrouwen dat uw terrein goed beschermd is. Dit geeft u een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Transparantie dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is een ideale oplossing om uw terrein te omheinen zonder het uitzicht te verliezen. Dubbelstaafs hekwerk heeft namelijk grote gaten tussen de staven in. Zo kunt u blijven genieten van het uitzicht en wordt er een open uitstraling behouden. Dit allemaal terwijl uw tuin of perceel toch is afgeschermd. Deze transparantie maakt het hekwerk uitermate geschikt voor een woonwijk of publieke ruimte. Om een open en vriendelijke sfeer te behouden.

Veelzijdigheid

Dit hekwerk kan worden aangepast aan verschillende toepassingen. Het is geschikt voor het omheinen van tuinen, speelplaatsen, bedrijventerreinen en meer. Er is veel variatie in dingen als soort, kleur en hoogte. Dubbelstaafmat hekwerk heeft namelijk twee soorten, een zware en een lichte. De zware is een dubbelstaafmat 8/6/8 en de lichte een dubbelstaafmat 6/5/6. Deze maten geven de dikte van de staven aan, waarbij dikkere staven zorgen voor extra stevigheid.

Op het gebied van kleur is er veel variatie mogelijk. De meest voorkomende kleuren zijn zwart (ral 9005), groen (ral 6009) en antraciet grijs (ral 7016). Maar andere kleuren zijn zeker mogelijk. Onze dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, afhankelijk van uw wens. De verticale draad van het hekwerk is namelijk 20 centimeter lang. Hierdoor kunnen bijna alle hoogtes in stapjes van 20 centimeter worden gerealiseerd, dit biedt veel flexibiliteit in de mogelijkheden voor uw hekwerk.

Eenvoudige installatie

Dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit losse panelen van meestal 2 of 2.5 meter lang. Deze panelen worden met elkaar verbonden door een paal met beugels. Dit is een vrij eenvoudig systeem, wat de installatie ook relatief eenvoudig maakt. 

Dit type hekwerk bespaart u dus een hoop kosten in het maken en installeren ervan. Door de eenvoudige installatie kunt u snel genieten van de voordelen van uw nieuwe hekwerk zonder langdurige onderbrekingen of ingewikkelde procedures. De panelen zijn licht genoeg om met een klein team te installeren, maar stevig genoeg om langdurige bescherming en beveiliging te bieden. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook arbeidskosten. Hierdoor heeft dit type hekwerk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.