Onderhoud & Reparatie

Wettelijk Verplicht

Met ons onderhoudscontract (serviceovereenkomst) voldoe je aan de wettelijke verplichting
Wat de meeste ondernemers niet weten: periodiek onderhoud is verplicht en wettelijk vastgelegd. Bij Box Deuren & Hekwerk weten we exact wat er nodig is, om te voldoen aan deze wettelijke verplichting. Dat geeft jou als ondernemer rust, want je weet dat het goed zit!

Voordelen

N
1 of 2 keer per jaar inspectie en preventie onderhoud voor een vast bedrag
N
Inspectierapport dat voldoet aan arbo-wetgeving (onderhoud en inspectie machines)
N
Dagelijks opzegbaar
N
Behoud van betrouwbaarheid en kwaliteit van producten
N
Verkleint de kans op slijtage, schade en ongevallen
N
24 uur per dag recht op een storingsmonteur

Voorkomen is beter dan genezen

Wanneer je de kwaliteit en veiligheid van bedrijfsdeuren wilt waarborgen en een lange levensduur wilt garanderen, adviseren wij een jaarlijkse ‘check’ en onderhoudsbeurt. Noem het service en reparatie. Periodiek onderhoud verlengt namelijk de levensduur van jouw product en minimaliseert het aantal storingen.

Waarborgen van veiligheid en het voorkomen van ongevallen

Naast de wettelijke verplichting en het voorkomen van onnodige kosten, vinden wij het borgen van veiligheid het meest belangrijke aspect om periodiek onderhoud uit te laten voeren. Wist je dat het gebruik van bedrijfsdeuren riskant -kan- zijn? Zo werden er in de vervoer- en opslagsector in vijf jaar tijd maar liefst 22.000 arbeidsongevallen gemeld door beknelling tussen gebouwen en bedrijfsdeuren.

Storing of schade aan uw deur, poort of hekwerk is vervelend. Wij lossen het probleem graag zo snel mogelijk voor je op. Neem contact met ons op via +31(0)497 544944, via info@boxdeurenhekwerk.nl of middels de button op onze homepage. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij iedere storing verhelpen. Daag ons uit!

In het geval van schade komen we eerst bij je langs om een (nood)reparatie uit te voeren en schaderapport op te stellen. Naar aanleiding van het schaderapport ontvang je een offerte, die je vervolgens kunt aanbieden bij jouw verzekeraar.