Kanteldeuren garage

Kantel garagedeur, de voordelen:

Kanteldeuren garage bieden een staan bekend om hun eenvoudige design en functionaliteit. Onze garagedeuren zijn ook heel functioneel maar zijn volledig naar eigen stijl aan te schaffen. Zo is er de zeer luxueuze variant waarbij het design van de garagedeur doorloopt met de gevel. Maar ook bieden wij de simpele plug and play oplossing met de standaard ijzeren kanteldeur zoals de groene variant in bovenstaande afbeelding. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of neem zelf een kijkje in ons ruime aanbod en ontdek de mogelijkheden van een kantel garagedeur.

Parkeergarage kanteldeuren

Veel parkeergarages maken tegenwoordig gebruik van kanteldeuren. Niet alleen omdat ze heel eenvoudig te bedienen zijn (zowel elektrisch als handmatig), maar ook omdat ze gemakkelijk te stylen zijn bij de garage, ontzettend lang mee gaan en een hoge veiligheid bieden. Neem bijvoorbeeld onze ET 500 kantel garagedeur. Deze deuren zijn perfect voor particuliere parkeergarages als voor zakelijke of openbare parkeergarages.

Efficiënte Bediening

Het kantelmechanisme van deze garagedeuren biedt snelle en efficiënte toegang tot uw garage. Handmatige kanteldeuren garage zijn met één enkele handeling te openen en elektrische kanteldeuren garage zijn eenvoudig aan te sturen. Met de kanteldeuren creëert u een ruime doorgang voor het voertuig. Ook te verkrijgen als kanteldeur met loopdeur.

Minimaal onderhoud kanteldeur garage

Dankzij het simpele ontwerp hebben kanteldeuren weinig bewegende onderdelen, hierdoor is er minimaal onderhoud. Dit maakt ze een duurzame en kosteneffectieve keuze op de lange termijn.

Kanteldeur met loopdeur

Moet de auto in de garage kunnen staan, maar is het gelijk ook de achterom ingang en uitgang tot het huis? Dan is een garage kanteldeur met loopdeur een perfecte oplossing. Gemakkelijk wanneer de auto naar binnen moet en sneller en efficiënter wanneer er iemand naar binnen of buiten moet.

Voor parkeergarages

Op zoek naar een garage kanteldeur met loopdeur (of zonder loopdeur) voor een parkeergarage van 10 tot 100 parkeerplekken? Bekijk dan onze N500 (max 25 plekken) of onze N80 (max 100 plekken) Hörmann kanteldeuren. Ook beschikbaar als kanteldeur met loopdeur voor een veilige, duurzame en efficiënte oplossing die er ook nog is heel stijlvol uitziet.