Poorten

Ruim aanbod poorten

Poorten zijn een essentieel onderdeel van zowel woningen als zakelijke panden. Ze dienen niet alleen als beveiliging, maar voegen ook waarde en stijl toe. Poorten komen in verschillende materialen, soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar sierpoorten, draaipoorten of elektrische poorten wij hebben de perfecte door voor elk project.

Sierpoorten

Bieden veiligheid en stijl met diverse ontwerpen. Sierpoorten voegen karakter en elegantie toe aan uw eigendom, waardoor het opvalt.

Draaipoorten

Zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een draaipoort geschikt is voor uw situatie.

Schuifpoorten

Zijn ideaal voor beperkte ruimtes, openen horizontaal en zijn duurzaam. Ze zijn beschikbaar in diverse materialen voor langdurige prestaties en beveiliging.

Elektrische poorten

Bieden gemak en beveiliging, met eenvoudige bediening via knop, afstandsbediening of smartphone-apps.

Stalen poorten

Stalen Sierpoorten vormen een perfecte combinatie van veiligheid en stijl. Deze poorten zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze een visueel aantrekkelijke toegangspoort vormen voor uw eigendom. Sierpoorten voegen karakter en elegantie toe, waardoor uw eigendom zich onderscheidt en een blijvende indruk achterlaat.

Stalen draaipoorten

Stalen draaipoorten zijn toegankelijk, gemakkelijk te plaatsen en zijn beschikbaar in zowel handmatige als geautomatiseerde versies. Draaipoorten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een draaipoort geschikt is voor uw situatie.

Schuifpoorten

Bieden een uitstekende oplossing voor eigendommen met beperkte ruimte. Ze openen horizontaal, waardoor ze geen extra ruimte innemen en efficiënt gebruikmaken van de beschikbare ruimte. Schuifpoorten zijn uiterst duurzaam wat resulteert in langdurige prestaties en beveiliging. Ze zijn ook beschikbaar in veel verschillende materialen zoals hout, ijzer en stalen poorten.

Elektrische poorten

Elektrische stalen poorten voegen gemak en beveiliging samen in één pakket. Ze kunnen eenvoudig worden bediend met een druk op de knop, een afstandsbediening of zelfs via smartphone-apps. Hierdoor wordt de toegankelijkheid verbeterd en onbevoegde toegang voorkomen. Elektrische poorten zijn ideaal voor drukbezochte locaties en kunnen gemakkelijk automatisch bediend worden.