Bekijk alle vacatures

Elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren combineren gemak en beveiliging. Met een simpele druk op de knop bedien je de deur, waardoor je zelfs op regenachtige dagen droog blijft.

Openslaande garagedeuren

Combineren klassieke elegantie met moderne veiligheid en isolatie, waardoor jouw huis karakter behoudt.

Houten garagedeuren

Bieden natuurlijke warmte en duurzaamheid, met keuze in houtsoorten en afwerkingen voor een perfecte match met jouw huisstijl, inclusief optie voor loopdeur.

Zijwaartse garagedeuren

Zijn ruimtebesparend en bieden volledige hoogte in de garage, met gemakkelijke toegang en een slanke look.

Kanteldeuren

Bieden betrouwbare garage afsluiting met optie voor loopdeur. Veelzijdig in materialen en afwerkingen voor diverse stijlen en budgetten.

Roldeuren voor de garage

Zijn ruimtebesparend, rollen verticaal op en bieden veiligheid en geavanceerde isolatie voor energiezuinigheid.

Elektrische garagedeuren

Onze elektrische garagedeuren bieden het ultieme gemak voor zowel particulier als bedrijven. Automatisch of met één druk op de knop kun je de deur openen of sluiten, zonder uit je voertuig te stappen of het huis uit te moeten. Dit maakt het leven een stuk eenvoudiger, vooral op regenachtige dagen. Bovendien zijn ze uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zo kan de garagepoort nooit onveilig worden.

Openslaande garagedeuren

Houd je van de klassieke uitstraling van openslaande garagedeuren? Onze openslaande garagedeuren bieden een tijdloze elegantie, maar met moderne functionaliteit. Ze openen naar buiten en voegen een vleugje karakter toe aan jouw huis, terwijl ze nog steeds voldoen aan de hedendaagse normen voor veiligheid en isolatie.

Houten garagedeuren

De warmte en natuurlijke uitstraling van hout passen perfect bij veel huisstijlen. Onze houten garagedeuren zijn met zorg vervaardigd, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Kies uit diverse houtsoorten en afwerkingen om een garagedeur te creëren die perfect bij de uitstraling van jouw huis past. Ook beschikbaar als garagedeur met loopdeur.

Zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren zijn ideaal als je beperkte ruimte hebt in jouw garage. Ze schuiven horizontaal open, waardoor je de volledige hoogte van de garage behoudt. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en een slanke uitstraling.

Kanteldeuren

Onze kanteldeuren bieden een eenvoudige en betrouwbare manier om jouw garage af te sluiten. Ideaal als je een garagedeur met loopdeur wil. Met hun robuuste constructie en soepele werking zijn ze een populaire keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, passend bij jouw stijl en budget.

Roldeuren voor de garage

Garage roldeuren zijn de ultieme ruimtebesparende oplossing. Ze rollen verticaal op in de bovenkant van de garage, waardoor je de volledige breedte van de opening kunt gebruiken. Deze deuren zijn niet alleen praktisch, maar ook veilig en bieden geavanceerde isolatie om jouw huis energiezuiniger te maken.

Garagedeur met loopdeur

Op zoek naar een deur voor je garage met een gemakkelijke toegang zodat je telkens snel in en uit de garage kan? Dan is de garagedeur met loopdeur de perfecte oplossing. Deze komen als kanteldeuren, houtendeuren of sectionaaldeuren.