Openslaande garagedeuren

Garagedeuren openslaand

Onze openslaande garagedeuren zijn niet alleen heel mooi maar ook erg praktisch. Het gemak dat deze garagedeuren openslaand bieden zijn vele malen hoger dan bij andere garagedeuren. Zo hoeft u niet telkens de gehele deur naar boven te schuiven of in te klappen, maar zorgen deze openslaande garagedeuren voor een gemakkelijke doorloop. Ideaal als de uitgang bij de garage ook meteen de achterom is van het huis. Bekijk ons assortiment en ontdek de voordelen.

Uitstraling van openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren voegen een mooie uitstraling toe aan het huis. Het klassieke ontwerp en de symmetrie zorgen voor een uitnodigende ingang naar de garage. Deze deuren dragen bij aan hoe je huis er als geheel uitziet. De juiste garagedeuren openslaand kunnen er zelfs voor zorgen dat je huis meer waard wordt.

Gemakkelijke toegang

Met twee afzonderlijke deurpanelen bieden openslaande garagedeuren onafhankelijke toegang. U kunt één deur openen als u te voet naar binnen gaat, waardoor u niet de volledige deur hoeft te openen als dat niet nodig is. Dit bespaart energie en maakt het gemakkelijk om snel in en uit de garage te gaan.

Natuurlijke ventilatie en lichtinval

Openslaande garagedeuren laten natuurlijke ventilatie en overvloedig daglicht toe in uw garage. Dit is vooral gunstig als de garage als werkruimte gebruikt wordt. Dit draagt bij aan een comfortabele en aangename garage. Onze garagedeuren worden vakkundig gemonteerd, dit draagt bij aan de ideale isolatie en een laag energie verbruik in de garage.

Ruimtebesparing

In tegenstelling tot sectionale garagedeuren die omhoog moeten worden geschoven, nemen openslaande garagedeuren geen overheadruimte in beslag. Dit maakt ze ideaal voor garages met beperkte verticale ruimte en voegt flexibiliteit toe aan de plaatsing van rekken, kasten en andere opslagoplossingen. Wel op zoek naar sectionele garagedeuren? Bekijk ons assortiment. We hebben altijd een passende garagedeur op maat.

Openslaande garagedeuren kunststof?

De openslaande garagedeuren lijken op kunststof en hebben de voordelen van kunststof, zoals onderhoudsarm, geen schilderwerk, licht van gewicht, en uitstekend isolerende werking. Onze Hörmann garagedeuren die openslaan zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de weer en wind en dagelijks gebruik, waardoor ze een langdurige investering zijn in het praktisch gebruik en de uitstraling van de garage. Bekijk ook de openslaande garagedeuren met glas voor een ideale combinatie van garagedeur met glas.

Contact

Benieuwd naar welke garagedeuren openslaand perfect voor u zijn en wat er allemaal mogelijk is? Neem dan direct even contact op. Wij denken graag met u mee!