Hekwerk

Verschillende soorten hekwerk

Hekwerk biedt voor veel situaties de ideale uitkomst, voor zowel bedrijven als particulieren. Iedere situatie vraagt om een ander type hekwerk met een ander doeleinde. Zo kan hekwerk dienen als afrastering voor de tuin of als beveiliging van het terrein.
Hekwerk voorkomt een opgesloten gevoel in je tuin en is een stijlvolle en veilige afrastering. Bij grote terreinen biedt hekwerk goede afscherming en beveiliging van het gebied.
Door ons ruime assortiment bieden wij altijd de perfecte oplossing voor jouw tuin of terrein. Wij leveren verschillende soorten, zoals sier-, gaas-, dubbelstaafmat en spijlen hekwerk. Elk type biedt specifieke voordelen voor verschillende toepassingen.

Sier Hekwerk Tuin

Sierhekwerk combineert goede beveiliging met stijl door middel van sierlijke en decoratieve ontwerpen. Daardoor is dit type ideaal voor woningen, tuinen en historische locaties.

Gaashekwerk Tuin

Deze soort hekwerk is zeer veelzijdig, biedt beveiliging en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen. Het is duurzaam, betaalbaar, makkelijk in het onderhoud en biedt goede zichtbaarheid.

Dubbelstaafmat Hekwerk

Dit type hekwerk is zeer duurzaam, biedt uitstekende beveiliging en is zeer eenvoudig in de installatie. Hierdoor wordt het vaak gebruikt bij woningen voor obstakels die niet op te lossen zijn.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is een zeer traditioneel en duurzaam type hekwerk voor beveiliging. Het wordt vaak gebruikt bij industriële locaties en openbare gebouwen. Het biedt veiligheid dankzij de punten bovenop en heeft een klassieke uitstraling.

Sier Hekwerk Tuin

Sierhekwerk is een uitstekende keuze voor diegenen die beveiliging willen combineren met stijl. Dit type kenmerkt zich door sierlijke ontwerpen en decoratieve elementen. Mede dankzij dit vormt het een visueel aantrekkelijk tuinhek. Dit maakt het perfect voor woningen, tuinen en historische locaties. 

Bekijk hier ons volledige aanbod sierhekwerk.

Gaashekwerk tuin

Gaashekwerk is een van de meest veelzijdige opties voor uw hekwerk. Het is naast een goede beveiliging ook zeer functioneel. Het is zeer duurzaam, betaalbaar en makkelijk in het onderhoud. Hierdoor wordt deze soort vaak gebruikt bij tuinen, speelplaatsen, sportvelden en industriële locaties. 

Het biedt uitstekende zichtbaarheid en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende toepassingen. Ook kan het makkelijk gecombineerd worden met een klim plant. Hierdoor kan de optimale groene look gecreëerd worden in iedere tuin.

Bekijk hier ons volledige aanbod gaashekwerk.

Dubbelstaafmat Hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk staat bekend om zijn duurzaamheid en beveiliging. Het is gemaakt van stevige materialen en biedt een uitstekende beveiliging. Ook kun je hier nooit zomaar overheen, dit zorgt natuurlijk nog voor extra beveiliging. 

Dubbelstaafmat hekwerk is zeer transparant waardoor het zicht op eigendommen bewaard blijft. Hierdoor kan er een open uitstraling of een mooi uitzicht bewaard blijven.

Bekijk hier ons volledige aanbod dubbelstaafmat hekwerk.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is een traditionele keuze voor beveiliging en omheiningen. Het wordt vaak gebruikt bij industriële locaties, parkeergarages, openbare gebouwen en nutsvoorzieningen. Dit type hekwerk is naast duurzaam ook nog zeer effectief en veilig tegen indringers. Het heeft een hoge mate van veiligheid en een zeer traditionele uitstraling.

Bekijk hier ons volledige aanbod spijlenhekwerk.