Hekwerk

Verschillende soorten hekwerk

Een voordeel aan hekwerk in de tuin is dat het geen opgesloten gevoel geeft en dat het vaak goed te combineren is met planten. Waardoor het een stijlvolle, maar ook veilige oplossing is als afrastering voor de tuin. Verschillende soorten hekwerken, zoals sierhekwerk, gaashekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en spijlenhekwerk, bieden specifieke voordelen voor verschillende toepassingen.

Sier Hekwerk Tuin

Biedt beveiliging en stijl met sierlijke ontwerpen, ideaal voor woningen, tuinen en historische locaties.

Gaashekwerk Tuin

Is veelzijdig, biedt beveiliging en wordt vaak gebruikt voor diverse toepassingen. Het is duurzaam, betaalbaar, vergt weinig onderhoud en biedt goede zichtbaarheid.

Dubbelstaafmat Hekwerk

Hekwerk is zeer duurzaam en biedt uitstekende beveiliging, vaak gebruikt bij woningen voor onoverkomelijke obstakels.

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is een traditionele en duurzame keuze voor beveiliging, vaak gebruikt bij industriële locaties en openbare gebouwen. Het biedt veiligheid dankzij de punten bovenop en heeft een klassieke uitstraling.

Sier Hekwerk Tuin

Sierhekwerk is een uitstekende keuze voor diegenen die zowel beveiliging als stijl willen combineren. Deze hekken worden vaak gekenmerkt door sierlijke ontwerpen en decoratieve elementen die een visueel aantrekkelijk tuinhek vormen. Ze zijn ideaal voor woningen, tuinen en historische locaties. Bekijk hier ons volledige aanbod sierhekwerk.

Gaashekwerk tuin

Is een van de meest veelzijdige opties. Het biedt zowel beveiliging als functionaliteit, en wordt vaak gebruikt om tuinen, sportvelden, speelplaatsen en industriële locaties te omheinen. Gaashekwerk is duurzaam, betaalbaar en vereist weinig onderhoud. Het biedt uitstekende zichtbaarheid en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende toepassingen. Ook is het gemakkelijk te combineren met een klim plant waardoor er een groene look gecreëerd kan worden in de tuin als tuinhek. Bekijk hier te volledige aanbod.

Dubbelstaafmat Hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk is bekend om zijn duurzaamheid. Dit type hekwerk is gemaakt van stevige materialen en biedt uitstekende beveiliging. Dubbelstaafmat hekwerk tuin wordt vaak gebruikt bij woningen. Dit hekwerk biedt een uitstekende beveiliging omdat je nooit zomaar over het hekwerk heen kan. Bekijk hier ons complete aanbod.

Spijlenhekwerk

Is een traditionele keuze voor beveiliging en omheiningen. Ze zijn duurzaam en zeer effectief in het ontmoedigen van indringers. spijlenhekwerk wordt vaak gebruikt op industriële locaties, parkeergarages, openbare gebouwen en in de buurt van nutsvoorzieningen. Ze bieden een hoge mate van veiligheid door de punten bovenop en een traditionele uitstraling.