Poort op maat gemaakt

Deze op maat gemaakte poort is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Een van de poortvleugels heeft een breedte van ongeveer 1 meter. Doordat deze kant voorzien is van een handig klinkstel kan hij gemakkelijk worden gebruikt als looppoort. Wanneer er een bredere doorgang nodig is, kan de andere vleugel van circa 2 meter breed ook worden geopend.

De gehele poort bestaat uit een thermisch verzinkt stalen frame. Deze is aan de voorkant prachtig afgewerkt met verticale aluminium kokers. De poort is voorzien van aluminium platen aan de voor- en achterzijde. Daarnaast zijn de poortvleugels stevig bevestigd aan 2 pilasters met 4 nastelbare anti-diefstal scharnieren.

Uiteraard is deze poort ook uitgerust met een degelijk RVS insteekslot met profielcilinder. Bovendien is de grote vleugel voorzien van een Suby grondgrendel. Hierdoor kan zowel veiligheid als gemak worden gewaarborgd.

Tot slot hebben wij het frame van de op maat gemaakte poort volledig thermisch verzinkt en een elegant zwarte poedercoating met fijnstructuur aangebracht. Zo wordt het geheel onderhoudsvrij en krijgt het een prachtige uitstraling.

Wij presenteren dit project met trots en kijken uit naar meer mogelijkheden om hoogwaardige en aantrekkelijke oplossing te bieden aan onze gewaardeerde klanten!